SZO nalaže školama da malu djecu uče masturbaciji i seksu u školi

SZO nalaže školama da malu djecu uče masturbaciji i seksu u školi

U svom dokumentu ” Standardi za seksualni odgoj ” Svjetska zdravstvena organizacija nalaže obrazovnim i zdravstvenim vlastima da pouče malu djecu kako se međusobno upuštati u (homo)seksualne aktivnosti u školi.

Kao dio ove svjetske seksualizacije male djece, europske škole lijepe plakate, poput ovog ispod (slika 1),na kojima dva dječaka govore “Da! Obojica to želimo učiniti”, a dvije djevojčice su “našle sigurno mjesto za to”. Ovo je izravno poticanje djece na homoseksualne prakse u školi.

 

 

Po školama se dijele dječje knjige koje malu djecu uče kako jedni drugima lizati genitalije. Citat iz ove knjige: ‘Primjeri stvari koje možete učiniti sa seksom su ljubljenje (jezikom), milovanje, maženje (lizanje vagine), pipanje (lizanje/sisanje penisa), prstima, drkanje, seks u vaginu (vaginalni seks) i penis -in-anus seks (analni seks).

Organiziraju se satovi seksualnosti na kojima mala djeca gledaju pornografiju i međusobno se upuštaju u seksualne aktivnosti. Uputa nastavnog materijala glasi: “Pazite da ovo nitko ne snima. Ove razrede moramo čuvati sigurnima”.

Ovi primjeri su iz Europe, ali isto se događa u cijelom SAD-u, i diljem svijeta, u sklopu UN-ove Agende 2030 i smjernica WHO-a za seksualno obrazovanje. Normalizacija pedofilije Zašto se to događa? Zlostavljanje i ubojstvo djece od strane visokih dužnosnika, pedofilija je široko rasprostranjena među elitama.

Njihova je agenda normalizirati zlostavljanje djece i učiniti ga mainstreamom. Dijele se knjige koje djeci govore da je normalno igrati seksualne igre sa svojim učiteljima. Cilj je jasan: osigurati da društvo prihvati seksualne odnose s malom djecom, kako pedofilske elite ne bi bile kažnjene za svoje zločine.

Prikuplja se materijal kako bih se napravilo detaljno izvješće s dokazima o ovome, koje će biti prevedeno na mnoge jezike kako bi upozorilo milijune roditelja širom svijeta. Glavni insajder i izravni očevidac, koji je bio izvor nevjerojatnih informacija,odjednom je nestao.
Normalizacija pedofilije financira se astronomskim količinama novca,kako bi se osiguralo da dopre do svake škole, odrasle osobe i djeteta. Financira ga, primjerice, George Soros i Zaklada Billa i Melinde Gates, svi su oni multimilijarderi, koji koriste svoja sredstva da izopače i unište čovječanstvo. Moramo stati svi zajedno,da uzvratimo protiv ovih čudovišta. Moramo to izložiti ljudima diljem svijeta,na mnogim jezicima.

MORAMO ZAŠTITITI DJECU!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp