Antikristovski duh vremena ispunio je sve pore politike, društva, medija i javnosti

Antikristovski duh vremena ispunio je sve pore politike, društva, medija i javnosti

U strukturalnom i doktrinalnom smislu, Katolička crkva je u bergoljovskoj eri potpuno kapitulirala pred demonom svijeta koji je antikristovski duh vremena i ispunio je sve pore politike, društva, medija i javnosti. Sve elite na Zapadu su pasivno ili aktivno antikristovske.

Judina izdaja događa se na nekad kršćanskom Zapadu u razmjerima koji su nekada bili nezamislivi. Bergoljovska lgbtq “Crkva” je vrh sante leda. Višedesetljetna negativna selekcija u Crkvi i prekid s tradicijom nakon Drugog vatikanskog sabora dovela je do potpune duhovne pomutnje i sadašnji sustav unutar Crkve nije kadar formatirati svećenike i vjernike koji bi bili nezaraženi duhom svijeta i koji bi služili Kristu po cijenu života.

Vrlo je malo karakternih i hrabrih katolika, a još manje biskupa i svećenstva. Oni se ne snalaze u ovome svijetu, i većina pastira ponaša se prema genderističkom, lijevo-liberalnom sudu javnog mnijenja tako kukavički da mi je mučno gledati njihova prenemaganja, isprike i mekušasti stav.

Stvorena je lažna Crkva koja zdušno slijedi slobodnozidarsku agendu 2030 s mandatom promjene čovjeka, njegove svijesti, etike i tradicionalne antropologije. Zapad je u pijanstvu progresizma u kakvom nije bio ni u mutnom, prevratničkom 19. stoljeću, niti u krvavom 20., a u mistificiranom 21. stoljeću otvorio se bezdan pakla iz kojega su izišli svi mogući zlodusi konačnoga prevrata u dugoj eri “bogoubojstva”.

I nema gdje Božji čovjek glavu nasloniti kao nekad ni Sin Čovječji… Suludi đavolji ringišpil se vrtoglavo okreće i okreće…opajajući…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp