Hollywoodska zvijezda Jim Caviezel priznaje da elita trguje djecom zbog adrenokroma: ‘Najgori horor koji sam vidio’

Hollywoodska zvijezda Jim Caviezel priznaje da elita trguje djecom zbog adrenokroma: ‘Najgori horor koji sam vidio’

Holivudski glumac Jim Caviezel, koji je glumio Isusa u epu Pasija Mela Gibsona, priznao je da holivudska elita otima djecu i njima trguje.

Elita industrije zabave “siluje i ubija” djecu zbog adrenokroma, prema Caviezelu koji se pozabavio problemom trgovine djecom u Hollywoodu tijekom nastupa na Clay Clarkovoj konferenciji o zdravlju i slobodi u blizini Tulse, Oklahoma, dok je promovirao svoj novi film.

Prema Caviezelu, koji trenutačno promovira svoj novi film Sound of Freedom, holivudske elite su ovisne o adrenokromu i “ubijaju djecu” kako bi dobili lijek koji se oslobađa kao kemikalija u tijelu prestravljene djece. 

Sound of Freedom priča priču o Timu Ballardu, bivšem operativcu CIA-e, koji je dao otkaz na poslu specijalnog agenta za istrage o domovinskoj sigurnosti (HSI). Prva izvješća pokazuju da film razotkriva VIP pedofiliju i trgovinu djecom.

Caviezel je također otkrio da je Tim Ballard, autor kojeg tumači u filmu, “tamo dolje i spašava djecu dok mi pričamo, jer upravo sada izvlače djecu iz najmračnijih udubina pakla, na smetištima i svim mogućim mjestima. Adrenohromiranje djece,”

Buck Stallion's Wake N Bake Show - Google ADRENOCHROME ... then comment  what you think about it... please... | Facebook

Caviezal je holivudski veteran s glavnim ulogama u filmskim hitovima uključujući Pay It Forward, Tanka crvena linija, Grof Monte Cristo i Frequency. Čovjek se očito snalazi u Hollywoodu, zbog čega je toliko impresivno da istupa i riskira svoju karijeru – pa čak i život – kako bi razotkrio zlo na vrhu filmske industrije.

Nije prvi put da je Caviezel razotkrio užas trgovine djecom od strane holivudske elite, opisujući ga kao “najgori horor koji sam ikada vidio”.

“U suštini imate adrenalin u tijelu i kada ste uplašeni proizvodite adrenalin. Ako ste sportaš u četvrtoj četvrtini, imate adrenalin koji izlazi iz vas. Ako dijete zna da će umrijeti, njegovo tijelo će lučiti taj adrenalin i oni imaju puno izraza koje koriste, ali hm… To je najgori horor koji sam ikada vidio. Vrišti sam, iako ga nikad nisam vidio. Ovi ljudi koji to rade, za njih bez milosti.”

Jim Caviezal nije jedini koji istupa i razotkriva elite. Mel Gibson, koji je režirao Caviezala u Muci Kristovoj, također je javno osudio Hollywood kao “brlog parazita” koji se “goste krvlju djece”. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp