Bill Gates upumpava milijune u organizaciju koja zagovara seksualizaciju djece

Bill Gates upumpava milijune u organizaciju koja zagovara seksualizaciju djece

Suosnivač Microsofta Bill Gates uložio je desetke milijuna dolara u radikalnu nevladinu organizaciju (NVO) koja se zalaže za to da se mala djeca smatraju “seksualnim bićima”.

Ne brkati s organizacijom za pobačaj, Međunarodna federacija planiranog roditeljstva (IPPF) je skupina koja se zalaže za seksualizaciju djece od najranije dobi.

IPPF tvrdi da su djeca “rođena seksualna” i lobira da se djeca mlađa od 10 godina pouče o “komercijalnom seksualnom radu”.

Ova nevladina organizacija ima značajan utjecaj na globalno seksualno obrazovanje i sastoji se od 120 neovisnih organizacija u preko 146 zemalja.

Organizacija, uključujući njezinu europsku mrežu, primila je preko 80 milijuna dolara od Gatesa.

Ostali važni donatori su Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

U 2017. ta je nevladina organizacija objavila alat koji pokazuje uvid u to kako poučava djecu diljem svijeta o seksualnom obrazovanju.

Šokantni skup alata prva je označila Nicole Solas iz Nezavisnog ženskog foruma.

“Seksualna aktivnost može biti dio različitih vrsta odnosa, uključujući izlaske, brak ili komercijalni seksualni rad, između ostalog”, rekao je IPPF o tome što učiti djecu mlađu od 10 godina.

U priručniku se navodi da djeci mlađoj od 10 godina također treba reći: “Kako budete starili, mogli biste se zainteresirati za osobe s različitim rodnim identitetima.”

IPPF je u nekoliko navrata sugerirao da su djeca “rođena spolna”.

Djecu mlađu od 10 godina treba učiti da je “seksualnost dio vas od trenutka kada se rodite”.

“Vaša se seksualnost razvija i mijenja tijekom života.”

“Dokazi pokazuju da su ljudska bića, uključujući adolescente i mlade ljude, autonomna seksualna bića”, dodala je nevladina organizacija.

Prema nevladinoj organizaciji, seksualni edukatori trebaju imati “razumijevanje mladih kao seksualnih bića”.

“Svi ljudi su seksualna bića sa seksualnim pravima, bez obzira na dob”, navode iz nevladine organizacije.

IPPF nastavlja izjavom da “seksualna prava uključuju… pravo da kažete da ili ne seksu; pravo na izražavanje seksualnosti, uključujući pravo na traženje zadovoljstva; pravo na uživanje tjelesne autonomije…”

Unatoč činjenici da je IPPF definirao dijete kao mlađe od 18 godina, prema UN-ovoj Konvenciji o pravima djeteta, priručnik je isključio mjerenje približne dobi djetetove sposobnosti da pristane na spolni odnos s odraslom osobom.

Navodi se: “Udruge članice se potiču da koriste postojeće dokaze za procjenu najboljih dobnih parametara za njihov lokalni kontekst.”

Kurikulum kaže da bi djeca mlađa od 10 godina trebala biti svjesna općeg pravila da te “nitko ne može dirati ako ti to ne želiš”.

“Tijekom djetinjstva djeca trebaju naučiti osnovne društvene konvencije privatnosti, golotinje i poštovanja prema drugima u odnosima, kako bi mogla prepoznati situacije u kojima se krši njihovo pravo na sigurnost.”

Gates je donirao organizaciji godinama prije i godinama nakon što je objavljeno izvješće iz 2017. o tome da su mala djeca “seksualna bića”.

Organizaciju IPPF izvorno je stvorila eugeničarska i pro-abortus skupina za kontrolu stanovništva, izvorna osnivačica Planiranog roditeljstva, Margaret Sanger, u 1950-ima.

Trenutno se čini da IPPF djeluje neovisno o planiranom roditeljstvu sa sjedištem u SAD-u.

Međutim, nastavlja surađivati ​​s Planned Parenthoodom kako bi povremeno zagovarao slične ciljeve.

Američka neprofitna organizacija za zagovaranje pobačaja navedena je kao jedna od pridruženih članica IPPF-a.

Ostali članovi suradnici bili su Reproduktivno zdravlje Ugande, Vijetnamsko udruženje za planiranje obitelji, Sirijsko udruženje za planiranje obitelji, SECS – Društvo za kontracepciju i seksualno obrazovanje, Rumunjska, Sex & Samfund – Dansko udruženje za planiranje obitelji i Palestinsko udruženje za planiranje obitelji i zaštitu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp