Marjorie Taylor Green: Novi dokazi pokazuju da su Bideni uključeni u međunarodni lanac trgovine ljudima

Marjorie Taylor Green: Novi dokazi pokazuju da su Bideni uključeni u međunarodni lanac trgovine ljudima

Republikanska predstavnica Marjorie Taylor Green (R-GA) objavila je veliku vijest da su istrage Odbora za nadzor Predstavničkog doma otkrile dokaze koji pokazuju da je obitelj Biden bila uključena u međunarodni lanac trgovine ljudima koji je uključivao seksualno iskorištavanje, među ostalim zločinima visokog profila.

Green je objavila video na Twitteru kako bi objavio nalaze kongresne istrage.

Prema Green, Nadzorni odbor dobio je financijske podatke obitelji Biden koji se odnose na različita LLC poduzeća u stranim zemljama.

Kongresnica kaže da kongresno izvješće detaljno opisuje rad Bidenovih u lancu trgovine ljudima.

Obitelj je stvorila “međunarodni zločinački pothvat” i iskoristila položaj potpredsjednika Joea Bidena za vrijeme Obame.

“Čitajući više od 2000 stranica financijskih izvješća Ministarstva financija, svi članovi obitelji Biden primaju milijune dolara preko LLC društava kao što je Burisma iz Ukrajine i deseci drugih LLC društava koja su otvorena i zatvorena radi pranja novca iz stranih zemalja i plaćanja članova Bidena obitelji, ne mogu a da se ne zapitam, budući da Amerikanci plaćaju svoje poreze, je li itko od njih platio porez na sav novac koji su oprali?” upitao je Green u ranijem tvitu.

“Ili što je s LLC pod nazivom Owasco koje je Hunter posjedovao i plaćao nebrojene prostitutke, čak i iz Rusije i Ukrajine, a izvješće kaže da je to bio lanac trgovine ljudima za seksualno iskorištavanje”, dodala je.

“Izvješće procjenjuje 28 kupaca plaćenih seksualnim robovima”.

“Amerikanci idu u zatvor svaki dan u ovoj zemlji za mnogo manje, neki čak i za šetnju glavnim gradom na nekoliko minuta 6. siječnja”, primijetio je Green.

“Bio je i još uvijek je mnogo veći i gori nego što su ljudi mislili, ali najopasniji dio je da su Bideni stvorili međunarodni zločinački pothvat oko moćnog potpredsjednika i predsjednika Joea Bidena.”

“Što znači da je cijela naša zemlja u opasnosti zbog Joea Bidena i kriminalne udruge obitelji Biden”, zaključio je republikanac.

Prema Greenu, Odbor za nadzor Predstavničkog doma sada ima dokaze da je cijela obitelj Biden umiješana u trgovinu ljudima u koju su uključene prostitutke iz Rusije, Ukrajine i Sjedinjenih Država.

Nakon što su zakonodavci završili s pregledom dokumenata, Green je objavio video s ažuriranim nalazima.

PRIJEPIS:

Upravo smo završili pregled financijske evidencije u riznici.

Ono što sam vidio bilo je preko 2000 stranica nevjerojatnih informacija.

U osnovi postoji pothvat oko Joea Bidena koji uključuje ne samo više članova obitelji, više nego što smo mislili da postoji, nego i druge ljude.

Samo potpuni konglomerat laži.

Te nakazne firme kroz koje je prolazio novac iz stranih zemalja.

Kina, Ukrajina, ali i mnoge druge zemlje.

Mnogo je informacija koje američki narod zaslužuje znati o obitelji Biden i zločinima u koje su bili uključeni.

A Nadzorni odbor ima mnogo veću istragu nego što smo ikada mislili da je moguća.

Upravo sam vidio dokaze o trgovini ljudima koja uključuje prostitutke ne samo ovdje u Sjedinjenim Državama, već iu stranim zemljama poput Rusije i Ukrajine.

Ovo je nevjerojatno da predsjednik i bivši potpredsjednik, ne samo njegov sin Hunter Biden, već i mnogi drugi članovi obitelji osim Huntera Bidena i njegove uže obitelji.

Morat ćemo se stvarno uhvatiti posla.

Ovo je istraga koju treba otkriti američkom narodu.

I ne samo da imamo pitanja o samom Hunteru Bidenu, već će se to proširiti i na razvoj mreže korupcije, mreže lažnih tvrtki koje će otkriti novac koji je došao iz mnogih stranih zemalja i otišao izravno na osobne bankovne račune Obitelj Biden gdje su imali izravnu financijsku korist zbog položaja moći Joea Bidena.

Radujemo se istrazi, razotkrivanju ovoga za američki narod i vidjet ćemo gdje će završiti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp