Ivan Pernar – Sustav nas javno poziva na borbu protiv nepravde, a kada se netko doista bori protiv nepravde, to im smeta

Ivan Pernar – Sustav nas javno poziva na borbu protiv nepravde, a kada se netko doista bori protiv nepravde, to im smeta

Sjećam se da su u školi cinkeri uvijek dobro prolazili kod profesora, uvijek se nagrađivalo te koji drukaju od strane sustava.

Tako je i danas, netko ti ne izda račun, halo porezna! Ukrcaš čovjeka na brod, a nisi fiskalizirao račun, kazna je bila 100 do 200 tisuća kuna.

Sjećam se kao jučer kad je porezna hodala po peskariji (u Dubrovniku) tražeći fiskalne kase i što već sve ne. Ali uvijek vrište s istim forama – prijavite rad na crno, prijavite nepravilnosti, prijavite sumnju na korupciju, prijavite one koji se ne drže mjera stožera.

Ali kad sam bio u Saboru i pitao, a zašto se kriminal HDZ-a ne kažnjava i kad će vratiti pare koje su pokrali, nosili su me van.

Ili, pak, imaju one plakate na kojima pozivaju ljude da svjedoče u kaznenim postupcima, jer “bez svjedoka nema pravde”, takve sam čak vidio i u DORH-u kad su me tamo zvali.

I ja sam to doslovce shvatio, pa kad sam vidio određene radnje koje su mi se činile u najmanju ruku sumnjivima, odmah sam ih prijavio Zambijskom pravosuđu!! I što se dogodilo – odmah su mi stisnuli prijavu za “transfobiju”?!

Najednom me nepoznati ljudi pitaju zašto svjedočim i što se to mene tiče. Kad se Luka Modrić nije sjećao, onda su ga razapinjali jer ne cinkari, a kad ja cinkarim, opet im nije po volji. Što god ja radio – ne valja im, uvijek prigovaraju…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp