Austrijski znanstvenik razotkriva klimatske prijevare s CO2, svojim točnim mjerenjima

Austrijski znanstvenik razotkriva klimatske prijevare s CO2, svojim točnim mjerenjima

DI Dr. Mr. sc. Martin Steiner godinama se bavi temama obnovljivih izvora energije, energetske samodostatnosti i utjecaja na klimu. Službena priča o CO2 pobudila je njegove znanstvene sumnje, a on je netko tko bi radije sam mjerio nego slijepo vjerovao datoj priči. Rezultati su zapanjujući i razotkrivaju klimatsku prijevaru. Budući da je količina CO2 ozbiljno ograničena u svom učinku zbog logaritamskog svojstva materijala. Dakle, CO2 ne može biti odgovoran za navodno globalno zatopljenje.

Narativ mainstreama i gomile kupljenih istraživača, koji bi se navodno uglavnom slagali, jednostavan je: što je više CO2 u atmosferi, to je više globalnog zagrijavanja. To nije istina, računa Steiner, koji također ne vjeruje u znanost o većinama. Jer znanost je oduvijek živjela od diskursa, inače više uopće ne bi bila znanost. Zapravo, prema Steineru, nakon određene koncentracije u atmosferi, retroreflektirajući učinak CO2 brzo se smanjuje i postaje nevažan. Donji grafikon to pokazuje.

Što je više CO2 u atmosferi, to je manji učinak dodatnog CO2. Ovo nisu modelski izračuni i tvrdnje, već mjerenja koja može napraviti svatko s odgovarajućom opremom. I ovdje se ide putem znanosti: teorija se formulira, dokazuje eksperimentima – i nudi javnosti na provjeru.

Steiner je otkrio da je učinak zagrijavanja CO2 na razini od 400 ppm u atmosferi već dosegao 88,4 posto. Teoretsko udvostručenje sadržaja CO2 ne bi proizvelo dvostruko veći učinak zagrijavanja, već samo oko 10,4 posto. Što bi više CO2 bilo sadržano u atmosferi, to je manji učinak dodatne količine plina – zapravo, povećanje na 1000 ppm s dodatnim učinkom od 1,3 posto jedva da je relevantno.

Da bismo razumjeli o čemu se ovdje radi, moramo također imati na umu koliko je trenutni udio CO2 u atmosferi stvarno velik – točnije 0,04 posto – iščezavajuće malen i prilično konstantan u posljednjih nekoliko stoljeća. Steiner nije sam otkrio, pa čak ni izmislio logaritamski učinak CO2, o tome postoje i stariji znanstveni radovi, poput sljedećeg iz 2013. O tom svojstvu plinskog traga postoji znanstveni konsenzus, zapravo je općepoznato.

Ova podebljana fraza precizno objašnjava znanstvenu teoriju: “Svaka nova molekula CO2 čini manje od prethodne!” Godine 1994. dobitnik Nobelove nagrade Paul J. Crutzen izjavio je: U atmosferi već ima toliko CO2 da je u mnogim spektralnim rasponima upijanje CO2 gotovo potpuno i dodatni CO2 više ne igra nikakvu ulogu. To znači da bi se i količina CO2 mogla povećati dvadeseterostruko – a to više ne bi imalo utjecaja na moguće globalno zatopljenje.

Cijelo objašnjenje znanstvenika o tome pogledajte ovdje:

Ako je Steiner u pravu, ovo je ultimativni dokaz da su sve sadašnje teorije o klimi samo lažne u svrhu preraspodjele nacionalnog bogatstva. Kao što sam rekao, istraživanje literature nije samo provedeno – jer je učinak dobro opisan desetljećima, a vi ste ga sami izmjerili. Eksperimentalna postavka korištena za to također je znanstveno dokumentirana. To znači da svaki laboratorij u cijelom svijetu može ponovno stvoriti i verificirati ili krivotvoriti postavku testa. Steiner je najavio daljnje pokuse i dokaze za blisku budućnost.


DI Dr. Martin JF Steiner MSc je diplomirao na Tehnološkom sveučilištu u Beču – smjer elektroenergetska tehnologija – i bavi se temama obnovljivih izvora energije, energetske samodostatnosti i utjecaja različitih tipova elektrana na klimu više od 3 desetljeća.
https://www.str2030.at/Energie-Autarkie-Martin-Steiner

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp