Meteorolog uživo u eteru priznao da američka vojska mijenja vrijeme

Meteorolog uživo u eteru priznao da američka vojska mijenja vrijeme

Američki meteorolog uhvaćen je kako priznaje da američka vojska mijenja vrijeme.

Prema meteorologu, koji je svojoj publici objašnjavao anomalije na meteorološkom radaru uživo, vojska je provodila vježbe posljednja dva tjedna što je promijenilo vrijeme i “iako vani izgleda kao kiša, to nije. Gledajte:

A za one koji kažu, “ovo zvuči kao luda teorija zavjere”, što ako vam kažem da imamo sve dokaze koji su nam potrebni za takve tvrdnje?

Edukatorica i aktivistica Peggy Hall otkrila je dokumente američke vlade od prije više od 50 godina koji pokazuju da je vlada priznala da je manipulirala vremenskim prilikama, uključujući uragane, za vlastitu korist.

Prema dokumentima, Odjel mornarice i Odjel zračnih snaga, zajedno s General Electricom, radili su zajedno na upravljanju uraganima. A ako su to radili iza kulisa prije više od 50 godina, zamislite što rade sada.

Ovu bombastičnu informaciju izniijela je Hall u radu koji je objavio General Electric pod naslovom Povijest projekta Cirrus od 1947. do 1952. godine, a to je bila studija o tome kako čestice oblaka i modifikacije oblaka mogu utjecati na uragane.

Zašto bi vlada pokušavala manipulirati vremenom? Hall kaže da je svrha vladine manipulacije uraganom i šumskim požarima usaditi strah, neizvjesnost i nanijeti poteškoće određenim populacijskim centrima, sa svrhom stjecanja kontrole nad ljudima korištenjem FEMA-e i federalnih sredstava. Gledajte:

Ispostavilo se da praksa zasijavanja oblaka srebrnim i olovnim jodidom nije ništa novo.

Tijekom Vijetnamskog rata američka vojska provela je geo-inženjersku modifikaciju vremena kao strategiju za blatnjavanje opskrbnih cesta na stazi Ho Chi Minha izazivajući kišu sa sijanjem oblaka.

Program kemijske promjene vremena proveden je iz Tajlanda preko Kambodže, Laosa i Vijetnama, a navodno su ga sponzorirali tadašnji državni tajnik Henry Kissinger i CIA.

Zatim je 2017. mainstream konačno uhvatio korak s onim što su takozvani “teoretičari zavjere” znali desetljećima.

Manipulacija vremenskim prilikama preskočila je iz “teorije zavjere” u uvriježenu stvarnost dok je Kongres održao svoje prvo saslušanje o “Geoinženjeringu”, a Pododbor Predstavničkog doma SAD-a za okoliš i Pododbor za energiju raspravljali su o tome kako vlada tajno kontrolira vrijeme.

A u studenom je Bidenova administracija javno priznala da radi na kontroverznom planu solarnog geoinženjeringa u dogovoru s Billom Gatesom.

Vodeći klimatolog oštro je osudio plan Billa Gatesa za raspršivanje kemikalija iznad Zemljine površine kako bi se “prigušilo sunce ” i “popravilo globalno zatopljenje” — a član Harvardskog tima koji radi na Gatesovom projektu čak je priznao da je plan “zastrašujući.”

Jedna od direktorica Harvardskog tima, Lizzie Burns, priznaje: ‘ Naša ideja je zastrašujuća… Ali isto tako i klimatske promjene. 

Međutim, vodeći klimatolog Janos Pasztor — koji je savjetovao UN i sada radi za njujoršku Carnegie Climate Governance Initiative — vjeruje da je “zastrašujuće” podcjenjivanje.

Prema Pasztoru, plan riskira oslobađanje pustoši i kaosa diljem planeta. Pomislite na rat, kugu i glad.

‘ Ako koristite ovu tehnologiju i radite to loše ili bez nadzora, tada možete stvoriti različite vrste globalnih rizika koji mogu imati jednake, ako ne i veće izazove za globalno društvo od klimatskih promjena.’


Klimatolozi su također zabrinuti da bi takvo petljanje moglo nenamjerno poremetiti kruženje oceanskih struja koje reguliraju naše vrijeme.

To bi samo po sebi moglo pokrenuti globalno izbijanje ekstremnih klimatskih događaja koji bi mogli opustošiti poljoprivredna zemljišta, uništiti cijele vrste i potaknuti epidemije bolesti.

Sve to postavlja pitanje zašto vlada mijenja vrijeme? Korištenje sijanja oblaka za postizanje prednosti nad stranim neprijateljem je jedna stvar, ali modificiranje uragana, ciklona bombi, ekstremnih temperatura i šumskih požara u SAD-u je sasvim druga stvar.

Ameriku su u posljednjih nekoliko godina pogodili loši vremenski sustavi, a šumski požari postali su egzistencijalna prijetnja za one koji žive u određenim dijelovima zemlje.

Sada kada znamo da je vlada SAD-a priznala da kontrolira ekstremne vremenske prilike i šumske požare, zaslužujemo znati što točno rade s tim ovlastima.

Jer, čitajući između redaka, zvuči kao da Bidenova administracija koristi ekstremne vremenske prilike kako bi izgradila argumente za kažnjavanje rješenja za klimatske promjene, uključujući poreze na ugljik, kontinuirana klimatska ograničenja i “zelenu subotu.

Naravno, predložena “rješenja” za “klimatsku krizu” nisu ništa manje nego alati za postizanje potpune kontrole nad čovječanstvom.

U nedavno otkrivenom videu, Bill Gates priznaje svom unutarnjem krugu da je “čista energija” prijevara i da ne rješava klimatsku krizu.

Protekle dvije godine bile su popis najgorih poriva autoritarnih vlada krajnje ljevice, a javnost postaje sve svjesnija prijevare. COVID je omogućio da se navodno privremene mjere pretvore u dvogodišnja “hitna” ograničenja.

Prema upućenima, COVID je bio samo zagrijavanje, a još jedna proglašena kriza trebala bi biti glavni događaj.

Svi znakovi upućuju na to da su klimatske promjene označena kriza.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp