Aleksandar Dugin o ratu u Izraelu: Amerika je vražja civilizacija i ako te brani, onda si gadno zgriješio

Aleksandar Dugin o ratu u Izraelu: Amerika je vražja civilizacija i ako te brani, onda si gadno zgriješio

Aleksandar Dugin objavio je na društvenoj mreži X novu analizu pozadine sukoba na Bliskom istoku, a kao i prethodnu, da biste razumjeli pozadinu ovog rata, morate pročitati ovu.

Eskalacija izraelskog rata s Palestinom nedvojbeno će konsolidirati islamski svijet. Konzervativci na Zapadu opet govore o obrani ‘judeo-kršćanske civilizacije od muslimana’, a zgodnu izliku za to im daje radikalna ideologija Hamasa.

Međutim, društvo dubokog ateizma, materijalizma i legalizacije svih vrsta izopačenosti, koje je odavno napustilo tradicionalnu teologiju i vrijednosti (i orijentacije), ne može se smatrati ni kršćanskim ni židovskim. Ako Zapad, ovakav kakav je sada, podržava Izrael, on je za nešto ozbiljno kriv. Uostalom, ako je đavolja civilizacija na tvojoj strani, onda si nešto krivo napravio.

Ne postoji judeo-kršćanski svijet, jednostavno nema smisla. Islamski svijet, naprotiv, postoji i njegove su tradicije još uvijek jake. Ispada da nisu judeo-kršćani protiv muslimana, nego muslimani protiv sotonske kulture, protiv Dedžala. Bidenova ideja kombiniranja teme potpore Ukrajini s potporom Izraelu samo naglašava ovo: Zapad je uvijek na strani onih koji se pokoravaju njegovoj hegemoniji i služe joj. Muslimani nisu bili neprijatelji Ukrajine i saveznici Rusije (s izuzetkom eshatološki probuđenog Irana i Sirije), ali sada hoće.

Rusija je stup multipolarnog svijeta. Islam je stub multipolarnog svijeta. Oba se spola protive očajničkim pokušajima Zapada da pod svaku cijenu, pa čak i svjetskog rata, spasi unipolarizam i svoju globalnu dominaciju. Palestinski sukob s Izraelom nije bio prva crta sukoba civilizacija.

Sada. Kao što su napetosti između Rusije i Ukrajine bile regionalne sve dok Zapad nije podržao naciste u Kijevu, rat u Ukrajini postao je fronta u globalnom sukobu između multipolarnosti i unipolarnosti.

Opseg ovog sukoba je sve veći. Situacija postaje sve zlokobnija. Milijarde ljudi na planeti već su uvjerene da su kolektivni Zapad i njegovi saveznici apsolutno zlo i civilizacija Antikrista. Demokrati, globalisti i neokonzervativci vode čovječanstvo ravno u ponor. Što bi, strogo govoreći, demoni trebali činiti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp