Novozelandski zviždač suočava se sa 7 godina zatvora zbog razotkrivanja masovnih smrti uzrokovanih cjepivima

Novozelandski zviždač suočava se sa 7 godina zatvora zbog razotkrivanja masovnih smrti uzrokovanih cjepivima

Zviždač novozelandske vlade sada se suočava sa do sedam godina zatvora nakon što je uhićen zbog curenja informacija o masovnim smrtnim slučajevima u zemlji među stanovništvom cijepljenim protiv Covida.

Kako je izvijestio Slay News, Bri Young, vodeći administrator baze podataka novozelandskog Ministarstva javnog zdravstva, Te Whatu Ora, objavio je eksplozivne tajne vladine podatke o stopi smrtnosti ljudi koji su primili mRNA cjepivo protiv Covida.

Predstavljajući se kao “Winston Smith”, Young je objavio podatke koji pokazuju da je ogroman broj Novozelanđana koji su primili cjepiva sada mrtav.

Zviždač je opovrgao službene vladine podatke koji pokazuju da je porast broja smrtnih slučajeva u zemlji povezan s kampanjom cijepljenja protiv Covid-19.

Više od 20% građana zemlje sada je umrlo nakon što su primili svoja mRNA cjepiva protiv Covida, prema eksplozivnim službenim brojkama statističara zviždača.

Kao i mnoge druge zemlje diljem svijeta, Novi Zeland je pretrpio neviđeni porast broja smrtnih slučajeva u posljednje dvije godine.

Zbog strogih naredbi i velikog pritiska vlade tijekom pandemije Covida, velika većina stanovništva Novog Zelanda potpuno je cijepljena.

Službeni podaci pokazuju da je 95,8% stanovništva Novog Zelanda u dobi od 12 i više godina primilo jednu dozu mRNA Covid-19.

Dok se nevjerojatnih 94,7% stanovništva Novog Zelanda u dobi od 12 i više godina smatra potpuno cijepljenim.

Nakon što je njegovo otkriće postalo viralno diljem svijeta, vlasti su pretresle Youngov dom i on je uhićen, izvijestio je Slay News.

Young je otkrio vladine podatke tijekom intervjua s istraživačkom novinarkom Liz Gunn.

Ubrzo nakon što je otkrio, Gan je izvijestio da je policija pretresla Youngov dom u nedjelju.

Prema TNT-jevom Jamesu Freemanu, Youngu sada prijeti do 7 godina zatvora.

U nedjelju je Gunn uputio “hitni poziv” i rekao da je Youngov dom satima opkolila policija.

Zdravstvena agencija novozelandske vlade, Te Whatu Ora, dobila je zabranu “sprečavanja bilo kakvog objavljivanja podataka” koje je procurio Young.

Agencija kaže da je Yangu oduzet svaki pristup sustavu projekta.

Yang je optužen za pristup računalnom sustavu u “nečasne svrhe”.

Prema pravnim stručnjacima, ova optužba nosi maksimalnu kaznu od sedam godina zatvora.

Young je u ponedjeljak pušten uz jamčevinu.

Međutim, policija je rekla da će se usprotiviti njegovom puštanju uz jamčevinu zbog rizika da bi mogao nastaviti širiti “dezinformacije”.

James Freeman iz TNT Radio Chata izvijestio je da mu je potrebna “zaštita” zbog važnosti skupa podataka koje je Yang otkrio.

Dok su mnogi isprva pokušavali tvrditi da je Yangovo curenje izmišljeno, činjenica da je uhićen zbog objavljivanja informacija samo potvrđuje njihovu autentičnost.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp