Je li Epstein počinio samoubojstvo ili je ubijen? Razotkrivajuća verzija njegovog brata Marca Epsteina

Je li Epstein počinio samoubojstvo ili je ubijen? Razotkrivajuća verzija njegovog brata Marca Epsteina

Američki politički komentator Tucker Carlson predstavio je u četvrtak intervju s Markom Epsteinom, jedinim živim rođakom Jeffreya Epsteina, istaknutog pedofila povezanog s elitama, koji je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Manhattanu u kolovozu 2019., samo tjedan dana nakon navodnog pokušaja samoubojstva.

Mark Epstein, Jeffreyjev brat, podijelio je iznenađujuće detalje tijekom intervjua, izazvavši nove sumnje u službenu priču o smrti njegovog rođaka. Unatoč Markovoj nevoljkosti da se pojavi pred kamerama, njegove izjave nude jedinstvenu i izazovnu perspektivu događaja oko misteriozne smrti Jeffreya Epsteina.


Prema Marku Epsteinu, unutarnji izvori su ga obavijestili da su ćelije otključane one noći kad mu je brat umro, što je izazvalo sumnju da je njegova smrt mogla biti potpomognuta. 

Dodatno, sugerirao je mogućnost da je netko poslan s namjerom da ubije Jeffreyja, na temelju transfera zatvorenika koji se dogodio noć nakon što je tijelo otkriveno. Opis scene u ćeliji, gdje je Jeffrey pronađen obješen na plahti, donosi uznemirujuće detalje o navodnom načinu samoubojstva.


Špekulacije i strahovi onih koji su bliski Epsteinu pojačavaju se s izvješćima CBS Newsa, pozivajući se na anonimni izvor, koji otkriva da su čuli “vrikove” iz ćelije na jutro Epsteinove smrti. Izvor također navodi da je čuo popravne službenike kako tjeraju Epsteina da “diše” tijekom pokušaja reanimacije. 

Nadalje, prisutnost slomljenih kostiju u vratu, posebno hioidne, prema poznatom forenzičkom patologu dr. Cyrilu Wechtu, proturječi službenoj priči o samoubojstvu.

Izjava Marka Epsteina u intervjuu izravno je u suprotnosti s mišljenjem Barbare Sampson, osobe koja je to službeno proglasila samoubojstvom. Važno je da Sampson nije bio prisutan tijekom obdukcije, postavljajući pitanja o valjanosti njegovih zaključaka.


Mark Epstein također je otkrio da su mu forenzički patolozi koji su izvršili obdukciju sugerirali da je smrt njegova brata vjerojatnije bila ubojstvo nego samoubojstvo, unatoč kasnijim izvješćima koja su pokazala suprotno. “Patolozi su nakon obdukcije rekli da nije izgledalo kao samoubojstvo, više je izgledalo kao ubojstvo”, rekao je.


Upozorenje patologa motiviralo je Marka da počne istraživati ​​pravi uzrok bratove smrti. Tijekom procesa, brojne nedosljednosti i neodgovorena pitanja s kojima se suočio pobudili su sumnju u zataškavanje velikih razmjera od strane američke vlade. “Kad to nazovu samoubojstvom, prestanu istraživati. Tako to prikrivaju. “Nikada nisu proveli istragu”, izjavio je Epsteinov brat.


Osim toga, Mark je uvjeravao da je Jeffrey imao jake razloge da si ne oduzme život, pogotovo jer je “imao ročište za žalbu na odluku o jamčevini za nekoliko dana.” Ovi detalji dodatno dovode u pitanje narativ o samoubojstvu i povećavaju mogućnost da je tajkun, svjestan snage informacija koje posjeduje, predstavljao prijetnju elitama.


Intervju s Markom Epsteinom otkriva niz intriga i kontradikcija oko smrti Jeffreya Epsteina, postavljajući nova pitanja o istinitosti službene verzije i tko je ta osoba zapravo bila.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp