Davos – Bolest X, ratovi, klimatske promjene, dezinformacije

Davos – Bolest X, ratovi, klimatske promjene, dezinformacije

Bolest X po definiciji strucnjaka SZO-a: Potencijalni uzročnik pandemije trenutno nepoznatog uzroka. Još od prošle godine SZO upozorava da nam prijeti Bolest X, ali sad se sve više o njoj govori. Naravno, bliži se konačna odluka po pitanju pandemijskog sporazuma pa je to itekako očekivano.

U Davosu se puno priča o Bolesti X i iznose se prijedlozi kako se najbolje pripremiti za nju. Nema veze što zapravo nikakva bolest ne postoji, ali već se zna da bi se mogla razviti u pandemiju dvadeset puta smrtonosniju od pandemije koronavirusa – u slučaju da se pojavi i napadne nas mučki.

Iz tog razloga već su počeli pripremati i cjepivo, s namjerom da spriječe pandemiju nepostojeće bolesti. Samo u Velikoj Britaniji je još od prošle godine u pronalazak cjepiva protiv nepostojeće bolesti uključeno preko 200 znanstvenika u laboratoriju u Porton Downu (Wiltshire).

Dakle, vidite i sami da naši dobrotvori samo o nama misle i skrbe. Oni više ne čekaju da nas neka bolest napadne, već nas liječe još dok smo zdravi. Tako to treba: misliti unaprijed.

Međutim, ima i drugih stvari koje naše filantrope jako muče.

Ne samo konflikti u svijetu, klimatske promjene, plandemije i ostale poznate nedaće, nego u posljednje vrijeme i to što ima toliko dezinformacija i teorija zavjere na internetu da im to ometa rad i skreće fokus s važnih stvari.. O tome je Ursula von der Leyen u Davosu održala govor koji je započela ovim riječima:

„Dragi Klaus, dozvoli mi da se vratim na najveći problem u našem globalnom izvješću o visokim rizicima, a to su dezinformacije i pogrešne informacije.“

Cijeli govor se može skinuti sa zida WEFa, ali u najkraćim crtama ispada da im mi „teoreticari zavjere“ smetamo da se uhvate u koštac s klimatskim promjenama i ostalim “krizama”. Osim toga, dezinformacije su po Ursuli von der Leyen glavni krivac polarizacije društva i zato je važno poraditi na globalnoj suradnji više nego ikada.

Zlobnici tvrde da je i taj govor samo jedan od pokušaja da se uguši sveopći otpor protiv globalističke Agende 2030 kojom gaze svijet.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp