Iznenada preminula mlada liječnica i traumatološka kirurginja koja je ismijavala necijepljene osobe

Iznenada preminula mlada liječnica i traumatološka kirurginja koja je ismijavala necijepljene osobe

Liječnica i traumatološka kirurginja koja je ismijavala necijepljene osobe na društvenim mrežama, pokušavajući sve koji su odbili cjepivo smjestiti kao teoretičare zavjere, iznenada je preminula.

Doktorica Vicky Jennings umrla je nakon srčanog udara, otkrila je njezina obitelj.

Dr. Jennings je bila član Udruge kirurga Južne Afrike (ASSA) i Traumatološkog društva Južne Afrike (TSSA), a međunarodno ga je priznalo Međunarodno udruženje kirurgije traume i intenzivne skrbi (IATSIC). Nedavno je postala članom Američke udruge za kirurgiju traume (AAST).

Također je bila poznata na internetu po svom zagovaranju cjepiva, posebno po ismijavanju necijepljenih.

Popis potpuno cijepljenih osoba koje su se tijekom pandemije rugali necijepljenima prije nego što su umrli odjednom nastavlja eksponencijalno rasti.

Sjećate li se YouTube i TikTok influencera koji su svojim pratiteljima tijekom pandemije prodavali eksperimentalna cjepiva protiv Covid-19? Većina njih primila je uplate od vlade i farmaceutskih kompanija kako bi potaknuli svoje sljedbenike da podrže uvođenje cjepiva.

YouTube i drugi utjecajni društveni mediji bili su ključni u širenju psihoze formiranja mase koja je, kako je izjavio dr. John Malone, dovela do toga da je značajan dio stanovništva u biti hipnotiziran da slijedi drakonske mjere Covida.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp