LGBTQ propaganda u Hrvatskoj: Na Zrću će se ovog ljeta održati trodnevni gej festival pod nazivom “Epski događaj pun ljubavi”

LGBTQ propaganda u Hrvatskoj: Na Zrću će se ovog ljeta održati trodnevni gej festival pod nazivom “Epski događaj pun ljubavi”

Hrvatska se svim silama trudi da što više istakne i ispromovira LGBTQ propagandu i rodnu ideologiju, pa će se tako na Zrću ovog ljeta održati trodnevni gej festival pod nazivom “Epski događaj pun ljubavi”.

NA ZRĆU će se ove godine od 31. kolovoza do 2. rujna održati The Pride Beach Festival namijenjen LGBTQIA+ populaciji.

“Možete li osjetiti? Toplo sunce na vašoj koži, vaša stopala u pijesku, snažan bas, ljubav u zraku i melodije koje ispunjavaju vaše srce i dušu. Slavimo zajedno, plešimo i, iznad svega, VOLIMO jedni druge – upravo takvi kakvi jesmo. Ako ste spremni za epski događaj pun ljubavi, avanture i jedinstva, spakirajte kofer! Tko bi vam se trebao pridružiti na ovom putovanju života?? Stvarajmo uspomene zajedno”, napisali su organizatori na Instagram profilu. 

Tri dana partyja koji traje od 15 sati do 5 ujutro, sva tri dana

Zasad je poznato 7 od 33 izvođača koji će nastupati na trodnevnom festivalu. Na web stranici su napisane i cijene ulaznica. Tako je cijena regularne ulaznice trenutno snižena, pa umjesto redovnih 199 eura, iznosi 169 eura. Ulaznica vam omogućava tri dana party programa koji traje od 15 sati do 5 ujutro.

Postoji i opcija shuttle busa po cijeni od 22 eura. U ponudi je i ulaznica za party boat za 59 eura. Cijena VIP ulaznice je trenutno snižena s 299 eura na 259, a ona uključuje pristup noćnim i after partyjima te specijalnom VIP području, odvojeni ulaz te brži ulazak u klub. Preko stranice festivala se također može rezervirati i smještaj.

Cijene apartmana se kreću od 259 eura za dvije osobe do 929 za osam osoba. Cijene za vilu s bazenom kreću se 1440 eura do 1509 eura.

IZVOR

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp