Rusija objavila novo izvješće o američkim biolaboratorijima u Ukrajini: Evo što trebamo znati

Rusija objavila novo izvješće o američkim biolaboratorijima u Ukrajini: Evo što trebamo znati

Biolaboratoriji u Ukrajini koje financira SAD još uvijek rade, iako se u službenim izjavama kaže da su “deaktivirani”. To je u petak objavilo rusko ministarstvo obrane.

Moskva sada ima dokumente koji pokazuju da Kijev nastavlja surađivati ​​s Pentagonom na razvoju biološkog oružja, uključujući biomaterijale koji uzrokuju bolesti.

Ministarstvo je citiralo komunikaciju između ch2m-hilla, izvođača Pentagona, i ukrajinskih tvrtki uključenih u program borbe protiv opasnih patogena u Ukrajini.

U siječnju ove godine ukrajinska vlada izradila je nove propise o skladištenju, transportu i uništavanju raznih patogena. Samo su američki laboratoriji navedeni kao primatelji ili pošiljatelji u obrascima za uzorke.

Ministarstvo obrane upozorilo je da bi Kijev i Washington mogli izvesti lažne napade s opasnim patogenima.

Rusi opisuju istraživanja u američkim biološkim laboratorijima na ovim patogenima u ratnoj zoni kao “vrhunac nesmotrenosti”.

Oni također osuđuju da američka farmaceutska industrija stvara nova cjepiva “mutirajući” Coronu kroz “usmjerenu evoluciju”, što je prethodno otkrio Project Veritas. “Bit će to muzna krava. Corona će od sada za nas biti muzna krava”, rekao je menadžer Pfizera u skrivenu kameru.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp