Uskrsla medicinska sestra Tiffany i druga uskrsna čuda…

Uskrsla medicinska sestra Tiffany i druga uskrsna čuda…

Živimo u doista čudesnim vremenima. Živimo u vremenima kada su se za Uskrs dogodila se i prava moderna uskrsnuća. Sjećate li se američke medicinske sestre Tiffany Dover, koja se među prvima cijepila protiv Covida 2020. godine, a potom se srušila pred kamerama? U to je vrijeme svijetu zastao dah. Nitko nije znao što se zapravo dogodilo.

Svi su se pitali – radi li se o jednostavnom kolapsu cirkulacije? O smrtonosnoj reakciji na cjepivo? Je li još živa? Svijet se zabrinuo i krenuo u potragu za znakom života medicinske sestre. Bolnica je tada predstavila fotografiju na kojoj je Tiffany Dover u uniformi kako bi dokazala da je dobro. Šteta što je, unatoč maski, bilo prilično očito da medicinska sestra nije nimalo nalikovala pravoj Tiffany. Uslijedile su čudne objave na Tiffanynim profilima na društvenim mrežama koje nisu davale stvarne naznake je li ih objavila sama medicinska sestra. Čovječanstvo je dvije godine uzalud tražilo pravi znak njezina života.

Najlakše bi bilo da je Dover stavila pravu objavu na internet i napisala: “Hej, dobro sam. Bio je to samo ciklus. Dobro sam.” Ali ne, to bi bilo previše lako. Umjesto toga, dvije se godine šutjelo o nestaloj medicinskoj sestri. Ono što je ostalo bila su mnoga pitanja, a internetska zajednica se iz dana u dan brinula za nju i pitala se: Je li još živa? Je li umrla od posljedica cijepljenja?

Čudesan povratak nakon dvije godine šutnje

Opet možemo vjerovati u čuda! Mainstream nam je na Uskrs 2023. donio dobre vijesti: Tiffany Dover je živa.Kao da je nije bilo samo tjedan dana, davno izgubljena djevojka sada je sretno čavrljala, a pojavila se kao potpuno izbijeljena plavuša u mainstream intervjuima. Dobra vijest: “Hej, još sam živa.” Na pitanje zašto dvije godine nije dala znak života, uslijedilo je prilično klimavo objašnjenje.

Poslodavac joj je navodno zabranio javno komentiranje. Jer bilo bi neugodno da se ponovno onesvijestila pred kamerama. I bojala bi se. Od zlih stranaca koji su vrebali oko njezine kuće. Od zlih protivnika cijepljenja. Navodno. Pred onim ljudima koji su bili zabrinuti za ženu. Od njih se navodno osjećala ugroženo. Ljudi me možda smatraju naivnim, ali ja ne vjerujem u uskrsna čuda i čudesna uskrsnuća.

Čudesan povratak medicinske sestre ostavlja me s nekoliko pitanja bez odgovora. Zašto punedvije godine nije bilo znaka života ove medicinske sestre? Zašto nije bilo njezine kratke izjave za javnost? Zašto se odjednom niotkuda pojavljuje potpuno obnovljena, top stilizirana, plava lutka, koja izvana nema mnogo toga zajedničkog s neupadljivom medicinskom sestrom, a kruži po svim mainstream intervjuima kao da se ništa nije dogodilo?

Zašto je prvi video Tiffany koji se pojavio na Instagramu drhtav kao da ima nešto za prikriti? A, šteta od cijepljenja? Ako joj cijepljenje navodno nije ništa učinilo, zašto već 2020. nije izašla u javnost s radosnom viješću? Tko bi pratio medicinsku sestru da njezina kućna adresa nije objavljena? Pitanje za pitanjem koja pokreću svijet. I još jedno uskrsno čudo, s kojim bi nas htjeli zavarati i dalje držati za budale.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp