Šokantna video snimka – SZO potiče djecu na samozadovoljavanje u sklopu istraživanja vlastitog tijela

Šokantna video snimka – SZO potiče djecu na samozadovoljavanje u sklopu istraživanja vlastitog tijela

Ovaj nizozemski primjer učenja male djece da se samozadovoljavaju dovoljno govori o Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Naime, SZO vrlo izravno seksualizira malu djecu potičući ih da počnu masturbirati i na taj način istraživati svoje tijelo.

Video nizozemskog primjera ove ‘edukacije’ Zaklade Rutgers koja djeluje u 27 zemalja i blisko surađuje sa SZO najbolje govori sam za sebe.

„Seks nije funkcionalan samo kad se prave bebe, već je to raditi zabavno“, govori odrasla žena djevojčici Puk koja ima devet godina. „Otkrivaš kako funkcionira tvoje, ali i moje tijelo.“ – reče odrasla žena djevojčici.

„Da li ikada dodiruješ svog pišu?“ Pita odrasla žena malog dječaka koji ju zbunjeno gleda smijuljeći se i dajući govorom tijela potvrdan odgovor na njezino pitanje. „Da, i kakav je to osjećaj? Kada to radiš?“ „Ne znam“, odgovara sramežljivi dječak. „Da li to radiš dok jedeš?“ „Ne.“ „Radiš li to u učionici? Zašto to ne radiš za vrijeme sata u školi?“ Dječak cijelo vrijeme negativno odgovara na njezina vrlo neumjesna i neugodna pitanja te ga potom žena pita: „Kada se možeš igrati sa svojim pišom?“ „Kod kuće.“ – napokon odgovara dječak.

„Ne samo dječaci, već i djevojčice mogu doživjeti orgazam.“ – ponovno se žena obraća djevojčici.  „Ali djevojčice nemaju ejakulaciju, jer mi nemamo spermu.“ – nastavlja žena. „Ali, osjećaj je svakako lijep.“ – govori ona dok je djevojčica promatra sa zanimanjem.

Nevjerojatno je što sljedeće žena pita ovu djevojčicu: „Pretpostavljam da si već pogledala svoju vaginu?“ Djevojčica kaže da jest. A žena joj potom objašnjava: „Imaš unutarnje usne i dvije male rupice – jedna za mokrenje i jedna gdje beba izlazi. U gore navedenim rupicama je i neka vrsta gumbića. Jesi li to ikada vidjela ili ne?“ Djevojčica govori da nije. „Nisi nikada to proučavala?“ Očito da nije. Djevojčica se smije zajedno sa ženom koja ju ispituje. „Taj mali gumbić zovemo klitorisom i kada ga dodirneš daje ti vrlo lijep osjećaj ugode. Baš je lijepo kada dodirneš taj gumbić. Možeš ga trljati prstom…“ Da ne idemo dalje. Što reći? Nevjerojatno ali istinito. Vrli novi svijet. Ništa nije kako bi trebalo biti. Djeca bi trebala biti upravo to što jesu – djeca.

Izvor: Rumble, stopworldcontrol

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp