Rusija objavila izvješće na 2000 stranica koje dokazuje da su pandemiju Covida stvorile duboka država i velike farmaceutske tvrtke

Rusija objavila izvješće na 2000 stranica koje dokazuje da su pandemiju Covida stvorile duboka država i velike farmaceutske tvrtke

Rusija je javno optužila velike farmaceutske kompanije i američke duboke državne aktere za proizvodnju pandemije Covid-19 kako bi preuzeli svijet, nazivajući Hillary Clinton, Baracka Obamu, Joea Bidena i Georgea Sorosa suučesnicima u zavjeri protiv čovječanstva.

“Rusija želi pravdu za stvaranje i puštanje SARS-CoV-2, dok je Zapad prikrivao njegovo porijeklo i cenzurirao znanstvenike i novinare”, priopćilo je u četvrtak rusko veleposlanstvo u Sjedinjenim Državama.

Rusija je predala UN-u sve svoje dokaze, koji se odnose na više od 2000 stranica izvješća koja dokazuju njihove tvrdnje u proteklih 18 mjeseci.

Prema ruskim dužnosnicima, aktivnost biološkog istraživanja koju je pokrenulo Ministarstvo obrane SAD-a u Ukrajini zahtijeva odgovarajuću pravnu procjenu, uključujući relevantna međunarodna tijela.

“Aktivnosti Pentagona u Ukrajini su od posebne zabrinutosti.” Sjedinjene Američke Države su u svoje projekte uključile desetke državnih institucija i privatnih tvrtki te zemlje”, priopćilo je veleposlanstvo.


“Civili i vojno osoblje republike postali su donatori biomaterijala i jednostavno eksperimentalni subjekti.” Nedvojbeno je da takve radnje zahtijevaju odgovarajuću pravnu ocjenu, uključujući i relevantne međunarodne strukture”, stoji u priopćenju.

Međunarodna zajednica nastavlja postavljati ozbiljna pitanja o nekontroliranim istraživanjima dvostruke namjene pod pokroviteljstvom Ministarstva obrane SAD-a, a Rusija je više puta ukazala na “teška kršenja” Sjedinjenih Država svojih obveza prema Konvenciji o biološkom i toksinskom oružju.

“Washington ignorira te tvrdnje, pravdajući se određenom humanitarnom komponentom svojih programa”, istaknuli su diplomati. “Naglašavamo da nema govora ni o kakvim dobrim ciljevima projekata američkog ministarstva obrane.” Dokazi o američkom radu s potencijalnim agensima biološkog oružja dostupni su i daleko od izoliranih, kao i dokazi o pokušajima da se namjerno poboljšaju patogena svojstva ekonomski značajnih infekcija.”

Pod krinkom praćenja bolesti, američka duboka država premrežila je svijet ilegalnim biolaboratorijima koji se bave nehumanim istraživanjima, naglašava veleposlanstvo.

U izjavi se također ističe da su te institucije izgrađene blizu ruskih granica, okružujući naciju.

“Cilj je očit – stvoriti krizne situacije biološke prirode u pravo vrijeme, formirati umjetna žarišta infekcije.” Drugim riječima, upravljati epidemijama, stavljajući ih u službu vlastitih interesa”, objašnjavaju diplomati.

Činjenice koje je objavilo Ministarstvo obrane Rusije o nezakonitim vojno-biološkim aktivnostima Sjedinjenih Država trebale bi natjerati na razmišljanje o pravim ciljevima Duboke države u Washingtonu, navodi se u priopćenju.

“Pitanja se također množe među običnim Amerikancima, tražeći od vlade pojašnjenja o sponzoriranim programima”, istaknulo je veleposlanstvo. “Krajnje je vrijeme da Washington shvati da ako je još uvijek moguće pridobiti potporu istomišljenika i ušutkati sumnjičave na multilateralnim ‘platformama’, onda se ne mogu izbjeći pitanja vlastitog stanovništva”.


Dragi naši prijatelji,

Bili bismo vam neizmjerno zahvalni da vašim skromnim donacijama podržite naš rad kao alternativnog i potpuno neovisnog medija iza kojega ne stoje nikakve organizacije, već samo čisti entuzijazam. Svaka vaša donacija je više nego dobrodošla. Hvala vam od srca što ste uz nas. Vaša podrška nam puno znači. I mi smo svim srcem uz vas. 


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp