Iz kanadske vlade priznaju da je Covid ‘Booster’ paralizirao mladu majku i sada joj nude eutanaziju kako bi se ‘iskupili’

Iz kanadske vlade priznaju da je Covid ‘Booster’ paralizirao mladu majku i sada joj nude eutanaziju kako bi se ‘iskupili’

Liječnici u kanadskom socijalnom zdravstvenom sustavu priznali su da je cjepivo protiv Covida odgovorno za paraliziranje 37-godišnje majke iz Ontarija, koja je ostala paralizirana od vrata prema dolje nekoliko dana nakon što je primila cjepivo Moderna.

Kayla Pollack radila je kao pomoćnica u nastavi u lokalnoj školi i uživala je u aktivnom načinu života sa svojim malim sinom, ali sada svoj život opisuje kao “živi pakao”.

Kanadski liječnici su navodno ponudili da se “iskupe” eutanazijom mlade majke.

Pollack su liječnici ohrabrili da se prijavi za program MAID (Medical Assistance in Dying) i uvjeravali su je da joj mogu pomoći da bude prihvaćena.

Kao što je opće poznato, Trudeauova Kanada ima jedan od najekstremnijih zakona o eutanaziji na svijetu. Država pojačava napore da eutanazira osobe s invaliditetom i mentalno bolesne, uključujući one koji pate od napadaja melankolije.

Kanadska vlada infiltrirana u Svjetski ekonomski forum čak je predložila niz amandmana na kanadske zakone o “potpomognutom samoubojstvu”, dopuštajući vladi da eutanazira maloljetnike bez pristanka roditelja.

Kanada sada svakog tjedna eutanazira tisuće građana s niskim socijalnim kreditom.

Prema kanadskim izvješćima, Pollackin se život promijenio nakon što je poslušala vladine službene zdravstvene savjete i primila dvije injekcije Pfizera 2021. godine.

Kad se ukazala prilika za docjepljivanje, Kayla je odabrala Modernu jer je pretpostavila da će joj trebati docjepljivanje za posjet očevoj ustanovi za skrb.

Ubrzo nakon docjepljivanja 11. siječnja 2022., Kayla je osjetila slabost u nogama, što je kulminiralo potpunom paralizom nekoliko dana kasnije, 22. veljače 2022.

Piše Canadian Independent:

Tijekom Kaylinog boravka u bolnici, davali su joj steroide, za koje je rekla da su donekle pomogli, omogućujući joj da povrati vrlo lagane pokrete u rukama, šakama i prstima. Međutim, još uvijek nema osjećaj od vrata prema dolje. Vizualni pregled njezinih noktiju pokazuje propadanje zbog nedostatka funkcije živaca. Kayla vjeruje da bi, da je prvi liječnik ozbiljno shvatio njenu zabrinutost, umjesto da ju je odbacio kao “luđakinju”, i da je odmah napravio magnetsku rezonancu, mogla ponovno hodati ili imati osjećaje u nekim dijelovima tijela koje sada nema.

Nakon početnog liječenja u lokalnoj bolnici, Kayla je prebačena u Lyndhurst rehabilitacijski centar u Torontu kako bi prošla nekoliko mjeseci intenzivne rehabilitacije kako bi pokušala povratiti svoje fizičke sposobnosti i prilagoditi se novoj stvarnosti. Nažalost, Kayla kaže da joj rehabilitacija nije pomogla.

Nakon što je otpuštena iz bolnice, sada svaki dan uzima dugačak popis lijekova. Naposljetku je izgubila sve za što je naporno radila: dom, mogućnost odgoja sina i posao. Kayla je proglašena pokrajinskim invalidom i morala se preseliti iz Mount Alberta, gdje živi njezin sin, u stan koji može primiti njezina invalidska kolica.

Kayla se borila da dobije obećane sate kućne njege nakon izlaska iz bolnice. Kayla se oslanja na osobnu pomoćnu radnicu koja joj pomaže ustati iz kreveta svako jutro, druga organizacija pomaže u pripremi obroka, a navečer dolazi prijatelj kako bi ručno uklonio stolicu iz njezinih crijeva i pomogao joj da uđe u krevet.

Za Kaylu je bilo teško dobiti odštetu putem Programa podrške ozljedama od cjepiva (VISP) savezne vlade. Počela je s postupkom prijave u srpnju 2022. i kontaktirala je program šest mjeseci kasnije. Međutim, prema Kaylinim riječima, njezina se prijava u to vrijeme još uvijek razmatrala.

Prošlo je još šest mjeseci i kada je zatražila ažuriranje, program ju je obavijestio da nikada nisu primili njezinu originalnu prijavu. Kayla se ponovno prijavila za program i nedavno joj je dodijeljen socijalni radnik. Neizvjesno je hoće li joj to biti odobreno i, ako hoće, kada će dobiti bilo kakvu naknadu.

Unatoč liječenju, Kayla ostaje paralizirana od vrata prema dolje i njezin se svakodnevni život drastično promijenio.

Budući da je teško dobiti odgovarajuću skrb i naknadu, Kayla se oslanja na podršku iz različitih izvora, uključujući prijatelje i dobrotvorne organizacije kao što je Veterans 4 Freedom, koji su započeli kampanju prikupljanja sredstava kako bi joj pomogli kupiti psa službenika.

Kaylina priča je optužnica za kanadski sustav socijalizirane zdravstvene skrbi i naglašava dubok utjecaj nuspojava povezanih s cjepivom i stalne borbe s kojima se pogođeni suočavaju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp