Nova aplikacija govori vam sadrži li vaša hrana sastojke dobivene od insekata

Nova aplikacija govori vam sadrži li vaša hrana sastojke dobivene od insekata

Nova korisna aplikacija ima sposobnost pokazati vam sadrži li vaša hrana sastojke dobivene od insekata.

Insect scanner je nova aplikacija na tržištu koja pomaže potrošačima da saznaju sadrži li hrana koju kupuju sastojke dobivene od insekata, a “provjerivači činjenica” nikako nisu zadovoljni ovim novim saznanjem.

„Aplikacija Insect Scanner neophodan je alat za svakoga tko želi osigurati da u njihovoj hrani nema insekata. Pomoću skenera možete brzo i jednostavno provjeriti sadrži li neka hrana insekte, a da je pritom ne morate otvarati ili opsežno istraživati”, stoji u opisu aplikacije na Google Playu.

“…Korisničko sučelje je jednostavno i intuitivno, što svakome olakšava korištenje aplikacije. Bilo da ste vegetarijanac, mesojed ili samo netko tko ne želi jesti insekte, aplikacija Insect Scanner nezamjenjiv je alat pri kupnji.”

Aplikacija je posebno korisna u razotkrivanju zavaravajućeg označavanja koje neke tvrtke koriste kako bi prikrile prisutnost proteina cvrčka, koji se često manje uvredljivo označava kao “protein Acheta”, i drugih sličnih proizvoda.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp